Avaliações de Fresh Food Aight Lelystad

Avaliações recentes

4.0
Mp
23 setembro 2022

Top bezorger, leuk een vrouwelijke te zien

Kees
17 setembro 2022

******Belachelijk!****** Eten besteld voor bezorging 19.00 uur!! Tot mijn verbijstering werd de bestelling “iets” eerder gezorgd. Om 17.30 uur stond de bezorger voor de deur, bent u niet wat vroeg? “Ik weet niet” Nou ik wel, wat een belachelijk verschil in tijd.

Born
16 setembro 2022

Kwam bijna 2 uur later na plaatsing van bestelling.

Anoniem
14 setembro 2022

Heerlijk eten, goed warm en keurig op tijd met vriendelijke bezorger!

Michael
12 setembro 2022

Ik had gister een bestelling gedaan... Alleen de kapsalon heb ik voor 3 kwart in de prullenbak gegooit De patat was gewoon NIET GAAR !!! Smeriger kun je een kapsalon dan niet krijgen....

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
7 setembro 2022

Heerlijk eten, goede hamburger en lekkere patat. Vriendelijke bezorger.

Anoniem
24 agosto 2022

Patat slap en lauw, bezorging, in dicht geknopte plastic zak. Logisch dat het slappe hap wordt!

Rinnetta
21 agosto 2022

Duurde lang voordat de bestelling er was. Wel op de tijd dat in de statusmeldingen aangegeven was. Het extraatje wat beloofd was zat er niet bij.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
17 agosto 2022

Denk dat de bestelling lang onderweg is geweest, broodje Döner koud en de patat slap en lauw. Daarnaast heb ik gevraagd of de patat apart verpakt kan worden, want samen met broodje in één bak wordt de patat slap van. Twee keer vermeld op bestelformulier maar helaas, denk te moeilijke vraag. Na een paar goede ervaringen was het deze een zwaar teleurstellende. Bezorger was vriendelijk dus die krijgt wel een voldoende!

Eikema
14 agosto 2022

Wat op afgesproken tijd en ze was heel vriendelijk.toppie dus

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan Kenbeek
7 agosto 2022

Eten was keurig op tijd en kwalitatief uitstekend. Alles goed warm en op smaak. Één kleine tip, de patat in het hamburger doosje wordt snel slap. Kan dat niet apart geleverd worden?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daniella
9 julho 2022

Was erg lekker

Jeanette
30 junho 2022

Heerlijk gegeten! Ga zeker nog een keer bestellen! Bezorging vriendelijk en optijd!

Marik
22 junho 2022

Zeer snel bezorgd (woensdag) En heerlijk eten. Goed warm. De patat was vooral echt goed gebakken.

Sanne
19 junho 2022

Kapsalon was niet te eten duurde super lang.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Quinten
7 maio 2022

Eten is altijd lekker mensen zijn der vriendelijk die der werken echt je eten hier halen nooit slecht

P
2 maio 2022

Super tevreden zijn altijd vriendelijk en eten is heerlijk

Nina
8 abril 2022

Komt altijd warm aan. Bij vraag van saus geen extra geld erbij.

Nina
16 março 2022
Nina
17 fevereiro 2022

Erg snel bezorgd binnen 10 min al bezorgd. Eten was warm en goed ingepakt. Eten was heel erg lekker bestel zeker bij hun.

Ssssss
27 dezembro 2021
Heidi de Graaf-Besselsen
6 dezembro 2021

Heerlijk eten, goed warm en netjes verzorgd. De afhaaltijd was keurig gehaald en we werden onderweg zelfs nog gebeld dat het klaar stond. Topservice!

Ferwerda
1 dezembro 2021

Echt snelle bezorging

John
21 novembro 2021

Bezorging was er lekker snel echter het eten was wel afgekoeld helaas.

Tamara franciszok
26 outubro 2021

Lekker vers eten, falafel dat ik meestal niet zo lekker vind was hier lekker mild van smaak, zal zeker nog een keer bestellen

Diana
4 outubro 2021
Corry
30 setembro 2021

echt lekker

Born
7 agosto 2021

Eenvoudig besteld betaald en snel geleverd. Top!

Punt
5 agosto 2021

Heerlijk gegeten en een top service.

Cindy
24 julho 2021

Heel vriendelijk goeie service fijne prettige avond gewenst

Peter
20 junho 2021

Heel erg lekker en ook de bezorging was eerder als dat ze vermeld hadden tevens stonden we op de camping en nam de bezorger de moeite om ons plekje op de camping te zoeken. Super tevreden we weten al wat en waar we de volgende keer gaan eten als we in de buurt zijn 👍

Nora
16 abril 2021

Alles was oke

Holm
9 abril 2021

Fijne bediening, leuke mensen en goed met het eten .

Herman
10 março 2021

De smaak was goed. De friet, die in de kapsalon en de pizzalon zat was wat klef en zacht geworden, mogelijk gedurende de bezorgtijd. Beter dus om gerechten te bestellen met friet daar apart bij.

Barbara
6 março 2021

Lekker gegeten

Carmen
9 fevereiro 2021

Online be bestellen staat open, wil je ophalen, blijken. Ze gesloten. Ook voor ophalen, zit je nog zonder eten.

Ina
27 janeiro 2021

Eten is lekker en de service is uitstekend! Ging iets verkeerd met de bestelling en dat werd meteen opgelost zonder moeilijk doen!! Echt helemaal top!! 👌👍👍

Sam
21 dezembro 2020
Giskes
11 dezembro 2020

Vind falafel niet smakelijk heb beter gehad

Rob
14 novembro 2020

Op de website staat altijd vers. De Shoarma was opgewarmd en zeker niet vers. Het Pita broodje te ver opgewarmd dus hard en droog Zeker niet voor herhaling vatbaar.

Johan
5 novembro 2020

Was heerlijk eten, kapsalon.

A .Streefkerk
3 outubro 2020

Was prima we hebben heerlijk gegeten.

Anouk slabbekoorn-meijering
30 agosto 2020

Erg lekker ismael maar 40min eerder is niet helemaal de bedoeling in het vervolg door gegeven denk krijg nog wel reactie nee helaas jammer

Patrick Hoogenboom
16 agosto 2020

bezorging was tien minuten eerder dan verwacht. Alles smaakte geweldig. Klasse

Hedwig
4 agosto 2020

Weer genoten als altijd.

Nafije
3 julho 2020

Snel en vriendelijk geholpen.

G.
28 junho 2020

Bestelling na anderhalf uur zelf maar opgehaald omdat er ook geen telefonisch contact mogelijk was. (De hoorn bleek van de haak!?) De sla ontbrak en het eten was ook niet erg lekker.

Hedwig
18 junho 2020
Patrick
3 junho 2020

Eten is altijd lekker en de bezorging was vrij snel. Alleen is het niet mogelijk om bij een gezins voordeel bestelling te kiezen voor meerdere sausen. Althans ik weet niet hoe dat moet. Niet vergeten, dit is op zich bijzaak. Belangrijkste is dat het eten goed is.

DP
2 junho 2020

Top, wel 30mins te laat maar dat komt wss door de drukte!

Theeuwen
31 maio 2020

Prima bezorging. Netjes op tijd ondanks de drukte. Vriendelijke bezorgers. Kwaliteit niet heel geweldig. Dikke shoarma die erg aan de zoute kant was. Friet een beetje taai, denk door het lang warm houden. Al met al redelijk, maar niet voor herhaling vatbaar als ik eerlijk mag zijn

Ingrid
19 maio 2020
Jan
13 maio 2020

Optijd klaar, nette prijs, heel smakelijk, erg tevreden

Anoniem
10 março 2020
Chantal
9 março 2020

Het eten was weer lekker.

Manuel
23 fevereiro 2020

Goede en leuke late levering, bedankt

Chantal
18 fevereiro 2020
Dirk-Pieter
9 fevereiro 2020

Door weer en wind, zelfs met storm Ciara warm eten leveren! Voldeed weer aan de aight kwaliteit (heerlijk).

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leszek
10 janeiro 2020

snelle levering en heerlijk eten

Prashant sewnandan
17 outubro 2019
Marjo
6 outubro 2019

Het duurde 1 uur en 25 minuten alvorens het eten er was. Eten zelf was lauw tegen koud aan. Smaakloos en de wrapgyros was echt niet prijs kwaliteit verhouding. Slap, slecht gevuld en weinig smaak. Fles fanta erbij besteld, werd Cola geleverd. Nee, sorry, voor ons geen Aight meer bestellen. Blijkbaar alleen lekker na avondje met veel drank.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alwin
5 outubro 2019

1 broodje shoarma + 1 groot broodje döner besteld. De shoarma zaten nog rauwe harde stukken in nog niet goed gaar. De döner was geen groot broodje maar een normaal broodje. Voor de helft gevuld en ook niet goed te eten Het eten was bijna koud, we zaten al meer dan een uur te wachten toen het bezorgd werd. Allebei de broodjes niet opgegeten. Vorige keer was een teleurstellende ervaring je eten bij aight. En deze keer dus definitief de laatste keer. Oplichters met slecht eten en foute bestellingen

Anoniem
30 junho 2019

Hele goede service! Eten was heerlijk. Aight aight!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
5 junho 2019

Bezorging was best snel, er stond binnen een half uur iemand voor mn deur om mn eten te bezorgen. Ik had een schotel döner maar deel van patat was vies, net of dat het opnieuw gebakken was. En het broodje was een beetje aangebrand. En andere dönerzaken hebben toch echt lekkerdere knoflooksaus. Maar voor iets wat nog open is rond 22.00 op een dinsdag is t best okay

John
19 abril 2019

Helaas, na een jaar (de vorige ging ook niet goed) toch weer geprobeerd, het eten was koud/lauw en vet, bezorging 20 min dus ok

Witte
6 abril 2019

Snelle leuke bezorging was erg lekker

SC
6 fevereiro 2019

Lekker, masr wel een beetje weinig

Jason
6 janeiro 2019
Jansen
31 dezembro 2019

Lekker. Beetje te veel zout is het enige minpuntje. Bezorging stipt op tijd

Natasja
17 dezembro 2018

Het eten was goed. De bezorging was slecht. Om kwart voor 6 besteld, na een uur nog niks. Gebeld en toen kreeg ik te horen dat het heel druk was maar dat mijn bestelling ieder moment klaar zou zijn en dan meteen zou komen. Oké, acceptabele uitleg. Dat het dan nog een uur duurt is NIET acceptabel. Sorry Aight, jullie zakken nu hard naar beneden op de lijst met restaurants waar ik bij wil bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daniella
2 outubro 2018

Wacht beetje lang last tijd minder

eg
27 agosto 2018
Daniella
23 agosto 2018

Beetje lang wacht

Lootje
22 julho 2018

Eten smaakte super. Echter minpuntje : Ik had bij de omschrijving duidelijk aangegeven zonder sla/saus etc en na bezorging bleek er toch saus op te zitten. Toen maar boterham met hagelslag voor zoonlief gemaakt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Verhoeve
15 julho 2018

Bestelling na 1,5uur bezorgd,slappe broodjes, gevraagd geen rauwkost,toch rauwkost op de broodjes en bij de dönner box was alles lauw tot koud en ook rauwkost,dit was de laatste keer,ze zijn erg achteruit gegaan

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John Huisman
29 junho 2018

Positief ;Eten is goed, bezorging redelijk snel Negatief ; Men rekent geld voor het plastic tasje wat moet volgens de EU op de site, niet dus. En het verrekenen van transactie kosten is ook niet meer van de tijd helemaal omdat je het pas ziet op de Ideal pagina.

willy
16 junho 2018

Goed eten ? snelle bezorging

eg
3 março 2018
willy
7 janeiro 2018

Eten was lekker en vlot geleverd.

Ilona
6 janeiro 2018

Snelle levering, goed eten. Ruime porties

John
17 dezembro 2017

Eten was niet echt warm meer beetje lauw, maar de smaak en kwaliteit vlees was goed. Wat me opviel is de berekening van 5 cent voor plastic verpakking en de 25 cent transactiekosten, gaat me niet om het geld maar waarom dat ineens op het totaal staat is me een raadsel.

Anil
27 outubro 2017

Het duurde erg lang voor ik het eten al had om 1.54 besteld en het was er om 3.35 uur.

Wanda
15 outubro 2017

Super snel

eg
21 agosto 2017

was weer lekker

Pipo
18 julho 2017

Beetje half half... Denk een beetje gehaast gedaan.... Wat miss ook mijn schuld was, Omdat ik vroeg om zo snel mogelijke bezorging na opening....

Ferwerda
17 julho 2017

Was heel snel, lekker warm en smaakte prima .

noordhuis
21 março 2017

duurde een beetje lang {1 uur}maar de meiden waren zeer tevreden.gaan we zeker vaker doen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H Hoedeman
24 dezembro 2016

Had 4 kapsalon met doner besteld, maar krijg 4 kapsalon met kip. Dus dat was een tegenvaller. Het was de eerste keer dat ik hier bestel vanwege goede resencies. Dat dit dan meteen fout gaat vind ik heel slecht. M.v.g h hoedeman

Marion
19 dezembro 2016
W.
8 dezembro 2016

De service is fantastish!

Stephanie
27 novembro 2016

Het was heerlijk volgende week bestellen we weer

pa vd ven apeldoorn
29 outubro 2016

prima in orde en altijd lekker top

pa vd ven apeldoorn
23 outubro 2016

erg snel ruime portie gewoon topper thx

Rowaan
5 setembro 2016

Toppie

Rowaan
22 agosto 2016

Toppie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rowaan
20 agosto 2016

Super zoals altijd

Rowaan
6 agosto 2016

Het eten was weer heerlijk top

Daniella
27 julho 2016

Erg Lekker als altijd

Kewal
2 julho 2016

Eten was wel lekker maar helaas al lauw. En vier persoons zak patat kwam meer uit op net drie persoons patat en een broodjes vergeten wel netjes voor gebeld.

Anno Niem
24 junho 2016

Heerlijk gegeten. Erg goede kip!

me
19 fevereiro 2016
adri
27 janeiro 2016

lekker!!!!!!!!11