Reviews from Fresh Food Aight Lelystad

Recent reviews

4.0
Mp
23 September 2022

Top bezorger, leuk een vrouwelijke te zien

Kees
17 September 2022

******Belachelijk!****** Eten besteld voor bezorging 19.00 uur!! Tot mijn verbijstering werd de bestelling “iets” eerder gezorgd. Om 17.30 uur stond de bezorger voor de deur, bent u niet wat vroeg? “Ik weet niet” Nou ik wel, wat een belachelijk verschil in tijd.

Born
16 September 2022

Kwam bijna 2 uur later na plaatsing van bestelling.

Anoniem
14 September 2022

Heerlijk eten, goed warm en keurig op tijd met vriendelijke bezorger!

Michael
12 September 2022

Ik had gister een bestelling gedaan... Alleen de kapsalon heb ik voor 3 kwart in de prullenbak gegooit De patat was gewoon NIET GAAR !!! Smeriger kun je een kapsalon dan niet krijgen....

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
7 September 2022

Heerlijk eten, goede hamburger en lekkere patat. Vriendelijke bezorger.

Anoniem
24 August 2022

Patat slap en lauw, bezorging, in dicht geknopte plastic zak. Logisch dat het slappe hap wordt!

Rinnetta
21 August 2022

Duurde lang voordat de bestelling er was. Wel op de tijd dat in de statusmeldingen aangegeven was. Het extraatje wat beloofd was zat er niet bij.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
17 August 2022

Denk dat de bestelling lang onderweg is geweest, broodje Döner koud en de patat slap en lauw. Daarnaast heb ik gevraagd of de patat apart verpakt kan worden, want samen met broodje in één bak wordt de patat slap van. Twee keer vermeld op bestelformulier maar helaas, denk te moeilijke vraag. Na een paar goede ervaringen was het deze een zwaar teleurstellende. Bezorger was vriendelijk dus die krijgt wel een voldoende!

Eikema
14 August 2022

Wat op afgesproken tijd en ze was heel vriendelijk.toppie dus

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Kenbeek
7 August 2022

Eten was keurig op tijd en kwalitatief uitstekend. Alles goed warm en op smaak. Één kleine tip, de patat in het hamburger doosje wordt snel slap. Kan dat niet apart geleverd worden?

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniella
9 July 2022

Was erg lekker

Jeanette
30 June 2022

Heerlijk gegeten! Ga zeker nog een keer bestellen! Bezorging vriendelijk en optijd!

Marik
22 June 2022

Zeer snel bezorgd (woensdag) En heerlijk eten. Goed warm. De patat was vooral echt goed gebakken.

Sanne
19 June 2022

Kapsalon was niet te eten duurde super lang.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Quinten
7 May 2022

Eten is altijd lekker mensen zijn der vriendelijk die der werken echt je eten hier halen nooit slecht

P
2 May 2022

Super tevreden zijn altijd vriendelijk en eten is heerlijk

Nina
8 April 2022

Komt altijd warm aan. Bij vraag van saus geen extra geld erbij.

Nina
16 March 2022
Nina
17 February 2022

Erg snel bezorgd binnen 10 min al bezorgd. Eten was warm en goed ingepakt. Eten was heel erg lekker bestel zeker bij hun.

Ssssss
27 December 2021
Heidi de Graaf-Besselsen
6 December 2021

Heerlijk eten, goed warm en netjes verzorgd. De afhaaltijd was keurig gehaald en we werden onderweg zelfs nog gebeld dat het klaar stond. Topservice!

Ferwerda
1 December 2021

Echt snelle bezorging

John
21 November 2021

Bezorging was er lekker snel echter het eten was wel afgekoeld helaas.

Tamara franciszok
26 October 2021

Lekker vers eten, falafel dat ik meestal niet zo lekker vind was hier lekker mild van smaak, zal zeker nog een keer bestellen

Diana
4 October 2021
Corry
30 September 2021

echt lekker

Born
7 August 2021

Eenvoudig besteld betaald en snel geleverd. Top!

Punt
5 August 2021

Heerlijk gegeten en een top service.

Cindy
24 July 2021

Heel vriendelijk goeie service fijne prettige avond gewenst

Peter
20 June 2021

Heel erg lekker en ook de bezorging was eerder als dat ze vermeld hadden tevens stonden we op de camping en nam de bezorger de moeite om ons plekje op de camping te zoeken. Super tevreden we weten al wat en waar we de volgende keer gaan eten als we in de buurt zijn 👍

Nora
16 April 2021

Alles was oke

Holm
9 April 2021

Fijne bediening, leuke mensen en goed met het eten .

Herman
10 March 2021

De smaak was goed. De friet, die in de kapsalon en de pizzalon zat was wat klef en zacht geworden, mogelijk gedurende de bezorgtijd. Beter dus om gerechten te bestellen met friet daar apart bij.

Barbara
6 March 2021

Lekker gegeten

Carmen
9 February 2021

Online be bestellen staat open, wil je ophalen, blijken. Ze gesloten. Ook voor ophalen, zit je nog zonder eten.

Ina
27 January 2021

Eten is lekker en de service is uitstekend! Ging iets verkeerd met de bestelling en dat werd meteen opgelost zonder moeilijk doen!! Echt helemaal top!! 👌👍👍

Sam
21 December 2020
Giskes
11 December 2020

Vind falafel niet smakelijk heb beter gehad

Rob
14 November 2020

Op de website staat altijd vers. De Shoarma was opgewarmd en zeker niet vers. Het Pita broodje te ver opgewarmd dus hard en droog Zeker niet voor herhaling vatbaar.

Johan
5 November 2020

Was heerlijk eten, kapsalon.

A .Streefkerk
3 October 2020

Was prima we hebben heerlijk gegeten.

Anouk slabbekoorn-meijering
30 August 2020

Erg lekker ismael maar 40min eerder is niet helemaal de bedoeling in het vervolg door gegeven denk krijg nog wel reactie nee helaas jammer

Patrick Hoogenboom
16 August 2020

bezorging was tien minuten eerder dan verwacht. Alles smaakte geweldig. Klasse

Hedwig
4 August 2020

Weer genoten als altijd.

Nafije
3 July 2020

Snel en vriendelijk geholpen.

G.
28 June 2020

Bestelling na anderhalf uur zelf maar opgehaald omdat er ook geen telefonisch contact mogelijk was. (De hoorn bleek van de haak!?) De sla ontbrak en het eten was ook niet erg lekker.

Hedwig
18 June 2020
Patrick
3 June 2020

Eten is altijd lekker en de bezorging was vrij snel. Alleen is het niet mogelijk om bij een gezins voordeel bestelling te kiezen voor meerdere sausen. Althans ik weet niet hoe dat moet. Niet vergeten, dit is op zich bijzaak. Belangrijkste is dat het eten goed is.

DP
2 June 2020

Top, wel 30mins te laat maar dat komt wss door de drukte!

Theeuwen
31 May 2020

Prima bezorging. Netjes op tijd ondanks de drukte. Vriendelijke bezorgers. Kwaliteit niet heel geweldig. Dikke shoarma die erg aan de zoute kant was. Friet een beetje taai, denk door het lang warm houden. Al met al redelijk, maar niet voor herhaling vatbaar als ik eerlijk mag zijn

Ingrid
19 May 2020
Jan
13 May 2020

Optijd klaar, nette prijs, heel smakelijk, erg tevreden

Anoniem
10 March 2020
Chantal
9 March 2020

Het eten was weer lekker.

Manuel
23 February 2020

Goede en leuke late levering, bedankt

Chantal
18 February 2020
Dirk-Pieter
9 February 2020

Door weer en wind, zelfs met storm Ciara warm eten leveren! Voldeed weer aan de aight kwaliteit (heerlijk).

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leszek
10 January 2020

snelle levering en heerlijk eten

Prashant sewnandan
17 October 2019
Marjo
6 October 2019

Het duurde 1 uur en 25 minuten alvorens het eten er was. Eten zelf was lauw tegen koud aan. Smaakloos en de wrapgyros was echt niet prijs kwaliteit verhouding. Slap, slecht gevuld en weinig smaak. Fles fanta erbij besteld, werd Cola geleverd. Nee, sorry, voor ons geen Aight meer bestellen. Blijkbaar alleen lekker na avondje met veel drank.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alwin
5 October 2019

1 broodje shoarma + 1 groot broodje döner besteld. De shoarma zaten nog rauwe harde stukken in nog niet goed gaar. De döner was geen groot broodje maar een normaal broodje. Voor de helft gevuld en ook niet goed te eten Het eten was bijna koud, we zaten al meer dan een uur te wachten toen het bezorgd werd. Allebei de broodjes niet opgegeten. Vorige keer was een teleurstellende ervaring je eten bij aight. En deze keer dus definitief de laatste keer. Oplichters met slecht eten en foute bestellingen

Anoniem
30 June 2019

Hele goede service! Eten was heerlijk. Aight aight!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
5 June 2019

Bezorging was best snel, er stond binnen een half uur iemand voor mn deur om mn eten te bezorgen. Ik had een schotel döner maar deel van patat was vies, net of dat het opnieuw gebakken was. En het broodje was een beetje aangebrand. En andere dönerzaken hebben toch echt lekkerdere knoflooksaus. Maar voor iets wat nog open is rond 22.00 op een dinsdag is t best okay

John
19 April 2019

Helaas, na een jaar (de vorige ging ook niet goed) toch weer geprobeerd, het eten was koud/lauw en vet, bezorging 20 min dus ok

Witte
6 April 2019

Snelle leuke bezorging was erg lekker

SC
6 February 2019

Lekker, masr wel een beetje weinig

Jason
6 January 2019
Jansen
31 December 2019

Lekker. Beetje te veel zout is het enige minpuntje. Bezorging stipt op tijd

Natasja
17 December 2018

Het eten was goed. De bezorging was slecht. Om kwart voor 6 besteld, na een uur nog niks. Gebeld en toen kreeg ik te horen dat het heel druk was maar dat mijn bestelling ieder moment klaar zou zijn en dan meteen zou komen. Oké, acceptabele uitleg. Dat het dan nog een uur duurt is NIET acceptabel. Sorry Aight, jullie zakken nu hard naar beneden op de lijst met restaurants waar ik bij wil bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniella
2 October 2018

Wacht beetje lang last tijd minder

eg
27 August 2018
Daniella
23 August 2018

Beetje lang wacht

Lootje
22 July 2018

Eten smaakte super. Echter minpuntje : Ik had bij de omschrijving duidelijk aangegeven zonder sla/saus etc en na bezorging bleek er toch saus op te zitten. Toen maar boterham met hagelslag voor zoonlief gemaakt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Verhoeve
15 July 2018

Bestelling na 1,5uur bezorgd,slappe broodjes, gevraagd geen rauwkost,toch rauwkost op de broodjes en bij de dönner box was alles lauw tot koud en ook rauwkost,dit was de laatste keer,ze zijn erg achteruit gegaan

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

John Huisman
29 June 2018

Positief ;Eten is goed, bezorging redelijk snel Negatief ; Men rekent geld voor het plastic tasje wat moet volgens de EU op de site, niet dus. En het verrekenen van transactie kosten is ook niet meer van de tijd helemaal omdat je het pas ziet op de Ideal pagina.

willy
16 June 2018

Goed eten ? snelle bezorging

eg
3 March 2018
willy
7 January 2018

Eten was lekker en vlot geleverd.

Ilona
6 January 2018

Snelle levering, goed eten. Ruime porties

John
17 December 2017

Eten was niet echt warm meer beetje lauw, maar de smaak en kwaliteit vlees was goed. Wat me opviel is de berekening van 5 cent voor plastic verpakking en de 25 cent transactiekosten, gaat me niet om het geld maar waarom dat ineens op het totaal staat is me een raadsel.

Anil
27 October 2017

Het duurde erg lang voor ik het eten al had om 1.54 besteld en het was er om 3.35 uur.

Wanda
15 October 2017

Super snel

eg
21 August 2017

was weer lekker

Pipo
18 July 2017

Beetje half half... Denk een beetje gehaast gedaan.... Wat miss ook mijn schuld was, Omdat ik vroeg om zo snel mogelijke bezorging na opening....

Ferwerda
17 July 2017

Was heel snel, lekker warm en smaakte prima .

noordhuis
21 March 2017

duurde een beetje lang {1 uur}maar de meiden waren zeer tevreden.gaan we zeker vaker doen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H Hoedeman
24 December 2016

Had 4 kapsalon met doner besteld, maar krijg 4 kapsalon met kip. Dus dat was een tegenvaller. Het was de eerste keer dat ik hier bestel vanwege goede resencies. Dat dit dan meteen fout gaat vind ik heel slecht. M.v.g h hoedeman

Marion
19 December 2016
W.
8 December 2016

De service is fantastish!

Stephanie
27 November 2016

Het was heerlijk volgende week bestellen we weer

pa vd ven apeldoorn
29 October 2016

prima in orde en altijd lekker top

pa vd ven apeldoorn
23 October 2016

erg snel ruime portie gewoon topper thx

Rowaan
5 September 2016

Toppie

Rowaan
22 August 2016

Toppie

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rowaan
20 August 2016

Super zoals altijd

Rowaan
6 August 2016

Het eten was weer heerlijk top

Daniella
27 July 2016

Erg Lekker als altijd

Kewal
2 July 2016

Eten was wel lekker maar helaas al lauw. En vier persoons zak patat kwam meer uit op net drie persoons patat en een broodjes vergeten wel netjes voor gebeld.

Anno Niem
24 June 2016

Heerlijk gegeten. Erg goede kip!

me
19 February 2016
adri
27 January 2016

lekker!!!!!!!!11