Bewertungen von Fresh Food Aight Lelystad

Neue Beurteilungen

4.0
Mp
23 September 2022

Top bezorger, leuk een vrouwelijke te zien

Kees
17 September 2022

******Belachelijk!****** Eten besteld voor bezorging 19.00 uur!! Tot mijn verbijstering werd de bestelling “iets” eerder gezorgd. Om 17.30 uur stond de bezorger voor de deur, bent u niet wat vroeg? “Ik weet niet” Nou ik wel, wat een belachelijk verschil in tijd.

Born
16 September 2022

Kwam bijna 2 uur later na plaatsing van bestelling.

Anoniem
14 September 2022

Heerlijk eten, goed warm en keurig op tijd met vriendelijke bezorger!

Michael
12 September 2022

Ik had gister een bestelling gedaan... Alleen de kapsalon heb ik voor 3 kwart in de prullenbak gegooit De patat was gewoon NIET GAAR !!! Smeriger kun je een kapsalon dan niet krijgen....

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
7 September 2022

Heerlijk eten, goede hamburger en lekkere patat. Vriendelijke bezorger.

Anoniem
24 August 2022

Patat slap en lauw, bezorging, in dicht geknopte plastic zak. Logisch dat het slappe hap wordt!

Rinnetta
21 August 2022

Duurde lang voordat de bestelling er was. Wel op de tijd dat in de statusmeldingen aangegeven was. Het extraatje wat beloofd was zat er niet bij.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
17 August 2022

Denk dat de bestelling lang onderweg is geweest, broodje Döner koud en de patat slap en lauw. Daarnaast heb ik gevraagd of de patat apart verpakt kan worden, want samen met broodje in één bak wordt de patat slap van. Twee keer vermeld op bestelformulier maar helaas, denk te moeilijke vraag. Na een paar goede ervaringen was het deze een zwaar teleurstellende. Bezorger was vriendelijk dus die krijgt wel een voldoende!

Eikema
14 August 2022

Wat op afgesproken tijd en ze was heel vriendelijk.toppie dus

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan Kenbeek
7 August 2022

Eten was keurig op tijd en kwalitatief uitstekend. Alles goed warm en op smaak. Één kleine tip, de patat in het hamburger doosje wordt snel slap. Kan dat niet apart geleverd worden?

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daniella
9 Juli 2022

Was erg lekker

Jeanette
30 Juni 2022

Heerlijk gegeten! Ga zeker nog een keer bestellen! Bezorging vriendelijk en optijd!

Marik
22 Juni 2022

Zeer snel bezorgd (woensdag) En heerlijk eten. Goed warm. De patat was vooral echt goed gebakken.

Sanne
19 Juni 2022

Kapsalon was niet te eten duurde super lang.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Quinten
7 Mai 2022

Eten is altijd lekker mensen zijn der vriendelijk die der werken echt je eten hier halen nooit slecht

P
2 Mai 2022

Super tevreden zijn altijd vriendelijk en eten is heerlijk

Nina
8 April 2022

Komt altijd warm aan. Bij vraag van saus geen extra geld erbij.

Nina
16 MĂ€rz 2022
Nina
17 Februar 2022

Erg snel bezorgd binnen 10 min al bezorgd. Eten was warm en goed ingepakt. Eten was heel erg lekker bestel zeker bij hun.

Ssssss
27 Dezember 2021
Heidi de Graaf-Besselsen
6 Dezember 2021

Heerlijk eten, goed warm en netjes verzorgd. De afhaaltijd was keurig gehaald en we werden onderweg zelfs nog gebeld dat het klaar stond. Topservice!

Ferwerda
1 Dezember 2021

Echt snelle bezorging

John
21 November 2021

Bezorging was er lekker snel echter het eten was wel afgekoeld helaas.

Tamara franciszok
26 Oktober 2021

Lekker vers eten, falafel dat ik meestal niet zo lekker vind was hier lekker mild van smaak, zal zeker nog een keer bestellen

Diana
4 Oktober 2021
Corry
30 September 2021

echt lekker

Born
7 August 2021

Eenvoudig besteld betaald en snel geleverd. Top!

Punt
5 August 2021

Heerlijk gegeten en een top service.

Cindy
24 Juli 2021

Heel vriendelijk goeie service fijne prettige avond gewenst

Peter
20 Juni 2021

Heel erg lekker en ook de bezorging was eerder als dat ze vermeld hadden tevens stonden we op de camping en nam de bezorger de moeite om ons plekje op de camping te zoeken. Super tevreden we weten al wat en waar we de volgende keer gaan eten als we in de buurt zijn 👍

Nora
16 April 2021

Alles was oke

Holm
9 April 2021

Fijne bediening, leuke mensen en goed met het eten .

Herman
10 MĂ€rz 2021

De smaak was goed. De friet, die in de kapsalon en de pizzalon zat was wat klef en zacht geworden, mogelijk gedurende de bezorgtijd. Beter dus om gerechten te bestellen met friet daar apart bij.

Barbara
6 MĂ€rz 2021

Lekker gegeten

Carmen
9 Februar 2021

Online be bestellen staat open, wil je ophalen, blijken. Ze gesloten. Ook voor ophalen, zit je nog zonder eten.

Ina
27 Januar 2021

Eten is lekker en de service is uitstekend! Ging iets verkeerd met de bestelling en dat werd meteen opgelost zonder moeilijk doen!! Echt helemaal top!! 👌👍👍

Sam
21 Dezember 2020
Giskes
11 Dezember 2020

Vind falafel niet smakelijk heb beter gehad

Rob
14 November 2020

Op de website staat altijd vers. De Shoarma was opgewarmd en zeker niet vers. Het Pita broodje te ver opgewarmd dus hard en droog Zeker niet voor herhaling vatbaar.

Johan
5 November 2020

Was heerlijk eten, kapsalon.

A .Streefkerk
3 Oktober 2020

Was prima we hebben heerlijk gegeten.

Anouk slabbekoorn-meijering
30 August 2020

Erg lekker ismael maar 40min eerder is niet helemaal de bedoeling in het vervolg door gegeven denk krijg nog wel reactie nee helaas jammer

Patrick Hoogenboom
16 August 2020

bezorging was tien minuten eerder dan verwacht. Alles smaakte geweldig. Klasse

Hedwig
4 August 2020

Weer genoten als altijd.

Nafije
3 Juli 2020

Snel en vriendelijk geholpen.

G.
28 Juni 2020

Bestelling na anderhalf uur zelf maar opgehaald omdat er ook geen telefonisch contact mogelijk was. (De hoorn bleek van de haak!?) De sla ontbrak en het eten was ook niet erg lekker.

Hedwig
18 Juni 2020
Patrick
3 Juni 2020

Eten is altijd lekker en de bezorging was vrij snel. Alleen is het niet mogelijk om bij een gezins voordeel bestelling te kiezen voor meerdere sausen. Althans ik weet niet hoe dat moet. Niet vergeten, dit is op zich bijzaak. Belangrijkste is dat het eten goed is.

DP
2 Juni 2020

Top, wel 30mins te laat maar dat komt wss door de drukte!

Theeuwen
31 Mai 2020

Prima bezorging. Netjes op tijd ondanks de drukte. Vriendelijke bezorgers. Kwaliteit niet heel geweldig. Dikke shoarma die erg aan de zoute kant was. Friet een beetje taai, denk door het lang warm houden. Al met al redelijk, maar niet voor herhaling vatbaar als ik eerlijk mag zijn

Ingrid
19 Mai 2020
Jan
13 Mai 2020

Optijd klaar, nette prijs, heel smakelijk, erg tevreden

Anoniem
10 MĂ€rz 2020
Chantal
9 MĂ€rz 2020

Het eten was weer lekker.

Manuel
23 Februar 2020

Goede en leuke late levering, bedankt

Chantal
18 Februar 2020
Dirk-Pieter
9 Februar 2020

Door weer en wind, zelfs met storm Ciara warm eten leveren! Voldeed weer aan de aight kwaliteit (heerlijk).

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leszek
10 Januar 2020

snelle levering en heerlijk eten

Prashant sewnandan
17 Oktober 2019
Marjo
6 Oktober 2019

Het duurde 1 uur en 25 minuten alvorens het eten er was. Eten zelf was lauw tegen koud aan. Smaakloos en de wrapgyros was echt niet prijs kwaliteit verhouding. Slap, slecht gevuld en weinig smaak. Fles fanta erbij besteld, werd Cola geleverd. Nee, sorry, voor ons geen Aight meer bestellen. Blijkbaar alleen lekker na avondje met veel drank.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alwin
5 Oktober 2019

1 broodje shoarma + 1 groot broodje döner besteld. De shoarma zaten nog rauwe harde stukken in nog niet goed gaar. De döner was geen groot broodje maar een normaal broodje. Voor de helft gevuld en ook niet goed te eten Het eten was bijna koud, we zaten al meer dan een uur te wachten toen het bezorgd werd. Allebei de broodjes niet opgegeten. Vorige keer was een teleurstellende ervaring je eten bij aight. En deze keer dus definitief de laatste keer. Oplichters met slecht eten en foute bestellingen

Anoniem
30 Juni 2019

Hele goede service! Eten was heerlijk. Aight aight!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
5 Juni 2019

Bezorging was best snel, er stond binnen een half uur iemand voor mn deur om mn eten te bezorgen. Ik had een schotel döner maar deel van patat was vies, net of dat het opnieuw gebakken was. En het broodje was een beetje aangebrand. En andere dönerzaken hebben toch echt lekkerdere knoflooksaus. Maar voor iets wat nog open is rond 22.00 op een dinsdag is t best okay

John
19 April 2019

Helaas, na een jaar (de vorige ging ook niet goed) toch weer geprobeerd, het eten was koud/lauw en vet, bezorging 20 min dus ok

Witte
6 April 2019

Snelle leuke bezorging was erg lekker

SC
6 Februar 2019

Lekker, masr wel een beetje weinig

Jason
6 Januar 2019
Jansen
31 Dezember 2019

Lekker. Beetje te veel zout is het enige minpuntje. Bezorging stipt op tijd

Natasja
17 Dezember 2018

Het eten was goed. De bezorging was slecht. Om kwart voor 6 besteld, na een uur nog niks. Gebeld en toen kreeg ik te horen dat het heel druk was maar dat mijn bestelling ieder moment klaar zou zijn en dan meteen zou komen. Oké, acceptabele uitleg. Dat het dan nog een uur duurt is NIET acceptabel. Sorry Aight, jullie zakken nu hard naar beneden op de lijst met restaurants waar ik bij wil bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daniella
2 Oktober 2018

Wacht beetje lang last tijd minder

eg
27 August 2018
Daniella
23 August 2018

Beetje lang wacht

Lootje
22 Juli 2018

Eten smaakte super. Echter minpuntje : Ik had bij de omschrijving duidelijk aangegeven zonder sla/saus etc en na bezorging bleek er toch saus op te zitten. Toen maar boterham met hagelslag voor zoonlief gemaakt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Verhoeve
15 Juli 2018

Bestelling na 1,5uur bezorgd,slappe broodjes, gevraagd geen rauwkost,toch rauwkost op de broodjes en bij de dönner box was alles lauw tot koud en ook rauwkost,dit was de laatste keer,ze zijn erg achteruit gegaan

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

John Huisman
29 Juni 2018

Positief ;Eten is goed, bezorging redelijk snel Negatief ; Men rekent geld voor het plastic tasje wat moet volgens de EU op de site, niet dus. En het verrekenen van transactie kosten is ook niet meer van de tijd helemaal omdat je het pas ziet op de Ideal pagina.

willy
16 Juni 2018

Goed eten ? snelle bezorging

eg
3 MĂ€rz 2018
willy
7 Januar 2018

Eten was lekker en vlot geleverd.

Ilona
6 Januar 2018

Snelle levering, goed eten. Ruime porties

John
17 Dezember 2017

Eten was niet echt warm meer beetje lauw, maar de smaak en kwaliteit vlees was goed. Wat me opviel is de berekening van 5 cent voor plastic verpakking en de 25 cent transactiekosten, gaat me niet om het geld maar waarom dat ineens op het totaal staat is me een raadsel.

Anil
27 Oktober 2017

Het duurde erg lang voor ik het eten al had om 1.54 besteld en het was er om 3.35 uur.

Wanda
15 Oktober 2017

Super snel

eg
21 August 2017

was weer lekker

Pipo
18 Juli 2017

Beetje half half... Denk een beetje gehaast gedaan.... Wat miss ook mijn schuld was, Omdat ik vroeg om zo snel mogelijke bezorging na opening....

Ferwerda
17 Juli 2017

Was heel snel, lekker warm en smaakte prima .

noordhuis
21 MĂ€rz 2017

duurde een beetje lang {1 uur}maar de meiden waren zeer tevreden.gaan we zeker vaker doen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

H Hoedeman
24 Dezember 2016

Had 4 kapsalon met doner besteld, maar krijg 4 kapsalon met kip. Dus dat was een tegenvaller. Het was de eerste keer dat ik hier bestel vanwege goede resencies. Dat dit dan meteen fout gaat vind ik heel slecht. M.v.g h hoedeman

Marion
19 Dezember 2016
W.
8 Dezember 2016

De service is fantastish!

Stephanie
27 November 2016

Het was heerlijk volgende week bestellen we weer

pa vd ven apeldoorn
29 Oktober 2016

prima in orde en altijd lekker top

pa vd ven apeldoorn
23 Oktober 2016

erg snel ruime portie gewoon topper thx

Rowaan
5 September 2016

Toppie

Rowaan
22 August 2016

Toppie

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rowaan
20 August 2016

Super zoals altijd

Rowaan
6 August 2016

Het eten was weer heerlijk top

Daniella
27 Juli 2016

Erg Lekker als altijd

Kewal
2 Juli 2016

Eten was wel lekker maar helaas al lauw. En vier persoons zak patat kwam meer uit op net drie persoons patat en een broodjes vergeten wel netjes voor gebeld.

Anno Niem
24 Juni 2016

Heerlijk gegeten. Erg goede kip!

me
19 Februar 2016
adri
27 Januar 2016

lekker!!!!!!!!11