Facebook

Beoordelingen van Fresh Food Aight Lelystad

Recente recensies van Fresh Food Aight Lelystad

4 sterren na 43 reviews

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde 1 uur en 25 minuten alvorens het eten er was. Eten zelf was lauw tegen koud aan. Smaakloos en de wrapgyros was echt niet prijs kwaliteit verhouding. Slap, slecht gevuld en weinig smaak. Fles fanta erbij besteld, werd Cola geleverd. Nee, sorry, voor ons geen Aight meer bestellen. Blijkbaar alleen lekker na avondje met veel drank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 broodje shoarma + 1 groot broodje döner besteld. De shoarma zaten nog rauwe harde stukken in nog niet goed gaar. De döner was geen groot broodje maar een normaal broodje. Voor de helft gevuld en ook niet goed te eten Het eten was bijna koud, we zaten al meer dan een uur te wachten toen het bezorgd werd. Allebei de broodjes niet opgegeten. Vorige keer was een teleurstellende ervaring je eten bij aight. En deze keer dus definitief de laatste keer. Oplichters met slecht eten en foute bestellingen

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede service! Eten was heerlijk. Aight aight!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was best snel, er stond binnen een half uur iemand voor mn deur om mn eten te bezorgen. Ik had een schotel döner maar deel van patat was vies, net of dat het opnieuw gebakken was. En het broodje was een beetje aangebrand. En andere dönerzaken hebben toch echt lekkerdere knoflooksaus. Maar voor iets wat nog open is rond 22.00 op een dinsdag is t best okay

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas, na een jaar (de vorige ging ook niet goed) toch weer geprobeerd, het eten was koud/lauw en vet, bezorging 20 min dus ok

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle leuke bezorging was erg lekker

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, masr wel een beetje weinig

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Beetje te veel zout is het enige minpuntje. Bezorging stipt op tijd

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed. De bezorging was slecht. Om kwart voor 6 besteld, na een uur nog niks. Gebeld en toen kreeg ik te horen dat het heel druk was maar dat mijn bestelling ieder moment klaar zou zijn en dan meteen zou komen. Oké, acceptabele uitleg. Dat het dan nog een uur duurt is NIET acceptabel. Sorry Aight, jullie zakken nu hard naar beneden op de lijst met restaurants waar ik bij wil bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wacht beetje lang last tijd minder

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje lang wacht

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte super. Echter minpuntje : Ik had bij de omschrijving duidelijk aangegeven zonder sla/saus etc en na bezorging bleek er toch saus op te zitten. Toen maar boterham met hagelslag voor zoonlief gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling na 1,5uur bezorgd,slappe broodjes, gevraagd geen rauwkost,toch rauwkost op de broodjes en bij de dönner box was alles lauw tot koud en ook rauwkost,dit was de laatste keer,ze zijn erg achteruit gegaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Positief ;Eten is goed, bezorging redelijk snel Negatief ; Men rekent geld voor het plastic tasje wat moet volgens de EU op de site, niet dus. En het verrekenen van transactie kosten is ook niet meer van de tijd helemaal omdat je het pas ziet op de Ideal pagina.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten ? snelle bezorging

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en vlot geleverd.

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, goed eten. Ruime porties

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet echt warm meer beetje lauw, maar de smaak en kwaliteit vlees was goed. Wat me opviel is de berekening van 5 cent voor plastic verpakking en de 25 cent transactiekosten, gaat me niet om het geld maar waarom dat ineens op het totaal staat is me een raadsel.

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde erg lang voor ik het eten al had om 1.54 besteld en het was er om 3.35 uur.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer lekker

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje half half... Denk een beetje gehaast gedaan.... Wat miss ook mijn schuld was, Omdat ik vroeg om zo snel mogelijke bezorging na opening....

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel snel, lekker warm en smaakte prima .

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurde een beetje lang {1 uur}maar de meiden waren zeer tevreden.gaan we zeker vaker doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had 4 kapsalon met doner besteld, maar krijg 4 kapsalon met kip. Dus dat was een tegenvaller. Het was de eerste keer dat ik hier bestel vanwege goede resencies. Dat dit dan meteen fout gaat vind ik heel slecht. M.v.g h hoedeman

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service is fantastish!

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk volgende week bestellen we weer

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima in orde en altijd lekker top

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg snel ruime portie gewoon topper thx

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk top

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg Lekker als altijd

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wel lekker maar helaas al lauw. En vier persoons zak patat kwam meer uit op net drie persoons patat en een broodjes vergeten wel netjes voor gebeld.

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Erg goede kip!

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker!!!!!!!!11